Nieuwe titels bij MUG books

Twee E-gedichtenbundels

.

MUG books is voortgekomen uit mijn wens om een gedichtenbundel als E-book uit te geven. In eerste instantie heb ik zelf geprobeerd met software dit voor elkaar te krijgen maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Via de column die ik schrijf op http://www.maassluis.nu kwam ik in contact met Bas Booister die de columns van 2013 had gebundeld in een E-book. Zo kwam het idee op om aan hem te vragen of hij me hierbij kon helpen. Ik vroeg twee grafisch vormgevers (van BINCreative en Brrt.) of ze een omslag wilde maken van mijn nieuwe bundels en BINCreative om een logo te ontwerpen.

Toen dit  veel enthousiasme teweegbracht en ik dit idee her en der deelde met bevriende dichters, kwam al snel de vraag of ik dit ook niet voor anderen wilde doen. Zo is het idee ontstaan om een kleine uitgeverij te beginnen voor beginnende dichters, dichters die graag willen debuteren en dichters die een E-bundel willen uitbrengen. Wie weet wordt dit later uitgebreid met andere vormen van literatuur en het uitgeven van de fysieke variant maar in eerste instantie zal het E-bundels betreffen.

Dit alles doen we zonder winstoogmerk. Er zijn wel wat kosten aan verbonden, zo zullen de ontwerpers van de omslagen betaald moeten worden en zijn er wellicht wat kosten voor het in elkaar zetten van de bundel maar dit zal tot relatief kleine bedragen leiden en daarna is het E-book van de dichter en kan hij/zij ermee doen wat hij/zij wil.

We willen volledig transparant zijn dus verschijnt er binnenkort een overzicht van de kosten die je kwijt bent om een E-bundel te laten maken. Dat zijn vaste prijzen. Daarnaast kunnen we je helpen bij de marketing van je bundel. Ook daar komen vaste prijzen voor. Het enige dat je hoeft te doen is je content aan te leveren en een keuze tussen twee ontwerpen te maken voor de omslag en een lettertype voor de tekst.

Om je een voorbeeld te geven van de eerste omslagen van mijn twee E-bundels hier wat voorbeelden.

.

Covers

 

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, E-bundels, Omslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s