Evy Van Eynde

Zal ik liefde noemen

.

De 11e uitgave van MUG books is een feit. De Vlaamse dichter Evy Van Eynde schreef de prachtige bundel ‘Zal ik liefde noemen’ en zelf schrijft zij daarover:

“In zeven hoofdstukken verken, omarm, onderga en spuug ik afwisselend de verschillende gedaantes van de liefde uit. Zoals u van mij gewoon bent zijn mijn gedichten persoonlijk (doch vaak ook gedramatiseerd), muzikaal (lees ze voor!) en vol van schone, rare, liefdevolle beelden! Ik heb mij in deze bundel van een behoorlijk broze kant laten zien, dus ik hoop van harte dat u ‘m smaken kan, lieve lezers!”

Als uitgever kan ik deze woorden alleen maar onderschrijven. Wie van onvervalste liefdespoëzie houdt (en wie doet dat niet) mag deze bundel niet missen. In prachtige taal neemt Evy de lezer mee op een reis waarin de liefde centraal staat. De liefde die niet altijd alleen maar over rozen gaat.

Nieuwsgierig naar ‘Zal ik liefde noemen’?

Op zaterdag 23 februari vindt de officiële presentatie van ‘Zal ik liefde noemen’ plaats in Hasselt. Daarover later meer! Het belooft in elk geval een fantastische avond te worden!

Ondertussen kan u mijn bundel al bestellen via evyvaneynde@yahoo.com voor de democratische prijs van 12,50€.

Meer informatie over de bundel, de dichter en haar werk op: https://evyvaneynde.wordpress.com

.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Zal ik liefde noemen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Evy Van Eynde

  1. Ek hoop om meer uit the vind omtrent Mugbook Publikasie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s