About

MUG books is een initiatief van Wouter van Heiningen (www.woutervanheiningen.wordpress.com). In MUG books (onderdeel van BINCreative) werkt hij samen met grafische vormgevers van Brrt.nl en BINCreative.nl

Doel van MUG books is het uitgeven van gedichtenbundels als fysiek boek of als E-book tegen kostprijs volgens een vast concept waarbij de dichter binnen het concept keuzes heeft over omslag en lettertype van de E-bundel. Wij doen dit op een non-profitbasis waarbij de dichter in the lead is.

Twitter: @mugbooks

Facebook: https://www.facebook.com/wouter.vanheiningen.1

10 reacties op About

 1. Peter zegt:

  Beste Wouter,
  Ik wil graag een linkje naar je website opnemen op http://www.gratis-boek.nl. Als dat ok is wil je me dan de boekcover samen met een korte omschrijving mailen ?

  Groet

 2. Annelies zegt:

  Beste Wouter,

  Als freelance projectbegeleider bij de educatieve uitgeverij Plantyn in Mechelen ben ik momenteel bezig met de voorbereidingen voor Impact 3, een lesmethode Nederlands voor leerlingen van de tweede graad van het secundair onderwijs. In het werkboek hadden we graag een gedicht overgenomen dat op uw website verscheen, namelijk ‘Eb en vloed’ van Robert Joseph.

  Kan u ons toestemming geven om dit gedicht in ons boek te gebruiken, uitsluitend voor educatief gebruik in Vlaanderen? Kan u ons bij een positief antwoord ook uw voorwaarden en de gewenste copyrightvermelding bezorgen?

  Alvast bij voorbaat onze hartelijke dank, u kan mij ook contacteren op annelies@uitgeverijneno.be (ik vond uw mailadres niet op uw blog).

  Vriendelijke groet,
  Annelies

  Annelies Baudonck – Freelance Projectmedewerker Plantyn
  Varenweg 4 – 2820 Rijmenam
  Gsm 0473-23 91 26
  annelies@uitgeverijneno.be

 3. Wouter

  ik las in een van de eerste berichten:

  We willen volledig transparant zijn dus verschijnt er binnenkort een overzicht van de kosten die je kwijt bent om een E-bundel te laten maken. Dat zijn vaste prijzen. Daarnaast kunnen we je helpen bij de marketing van je bundel. Ook daar komen vaste prijzen voor. Het enige dat je hoeft te doen is je content aan te leveren en een keuze tussen twee ontwerpen te maken voor de omslag en een lettertype voor de tekst.

  Waar vind ik anno nu die informatie terug?

 4. Bastiaan zegt:

  Beste Wouter,

  Misschien heb je interesse in een samenwerking met http://www.gratisboekendownloaden.net. We willen onze website weer een nieuwe boost geven met vele gratis boeken, nieuwe informatie over het digitale lezen en het promoten van nieuwe boeken.

 5. Rudi Helven zegt:

  Proficiat met je nieuwe magazine en je uitgeverij. Mijn schoonzoon en ikzelf schrijven ook gedichten. Kunnen wij ook iets insturen?

 6. Interessant. Schrijf al heel lang poëzie of proëzie bij beeldende kunst. Inmiddels een nog dagelijks groeiende collectie opgebouwd van vele honderden combinaties. Deels te vinden op mijn website: https://cms.kwetal.nl en (recent een nieuw werk) via mijn Facebook groep Kunst en proëzie. Ben benieuwd of er mogelijk geschikt wel bij zit voor MUG …

  Dirk Engelage (dirk@kwetal.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s